fbpx
Booking
Your cart is currently empty.

Menu Dinner and Weekend

Dinner and Weekend

Come and enjoy our South-of-Italy dinner!

  • Terronata

    10
    Panelle fritters, pumpkin flowers and sweet-and-sour “caponata” vegetable mix, with swordfish and pine nuts
  • Panelle

    7
    Panelle fritters with chickpea flour, cured ricotta cheese and mint dressing
  • food-item

    Parmigiana

    7
    The classic “parmigiana” with aubergines, tomato sauce, cheese, basil and cured ricotta cheese
  • Via Plebiscito

    8
    Horse tartare with basil-flavoured oil, caciocavallo cheese and Jerusalem artichoke chips
  • Fiori di zucca

    7
    Buttered pumpkin flowers, filled with fresh ricotta cheese
  • Buzzumagghia

    8
    Frisella bread with raw tuna slices, stracciatella cheese, cherry tomatoes and pistachio chips
  • Mediterranea

    13
    Orecchiette pasta, diced swordfish with basil, dried tomatoes, capers and olives pesto
  • food-item

    Siracusana

    13
    Paccheri pasta with tomato sauce, anchovies, pine nuts, wild fennel, raisins and toasted breadcrumbs
  • food-item

    Chitarra Tricolore

    15
    Spaghetti pasta with pistachio and basil pesto, served with a whole king prawn and fresh stracciatella cheese
  • food-item

    Norma

    10
    Small maccheroni pasta with tomato sauce, fried aubergines and cured ricotta cheese
  • Marzamemi

    14
    Small potato dumplings with clams, wild fennel and tuna bottarga shavings
  • Cavalieri

    11
    Durum wheat Pennone pasta (Benedetto Cavalieri) with horse meat ragout, sautéed with caciocavallo cheese
  • Tunnìna

    21
    Seared tuna steak with pistachio breading, served with red onion jam and fresh vegetables
  • Pugliammare

    19
    Tuna tartare (raw fish) with toasted pine nuts, burrata cheese and basil-flavoured oil
  • Spada alla palermitana

    19
    Grilled swordfish steak with flavoured breading (anchovies, capers, herbs), served with cherry tomatoes and French beans
  • Fiddiàta

    22
    Grilled horse filles served with fried sweet peppers
  • Gargano

    15
    Burrata cheese (250g) served with dried tomatoes, Jerusalem artichoke chips and bread croutons
  • Pantesca

    5
    Boiled potatoes, cherry tomatoes, olives, capers and marinated red onion
  • Bobba alla siracusana

    5
    Fried potatoes wedges with peppers and onion
  • Caponata

    6
    Sweet and sour mixed vegetables, with aubergines, carrots, celery, onion
  • Biancomangiare

    4
    Budino di latte di mandorle siciliane guarnito con scaglie di mandorla
  • food-item

    Cannolo Scomposto

    5
    Ricotta siciliana di pecora con granella di pistacchio, gocce di cioccolato e cialda di cannolo, servito al bicchiere
  • OroVerde

    7
    Pan di Spagna al pistacchio, mousse al Pistacchio verde di Bronte DOP e scaglie di cioccolato di Modica
  • Sicilian Sacher

    6
    Pan di spagna al cacao, mousse al cioccolato fondente e marmellata di arance
Book a table
Contact Details

No availability on the website? Call us! 00390272002595.

      Locale a pochi passi dal duomo di Milano, ben curato e giovanile!
    Abbiamo preso due antipasti (ottima la caponata), 4 primi (deliziosi: consigliata la pasta alla norma) e 4... read more

    thumb ilgiovanni_1989
    11/16/2019

      Locale piccolo e concentrato sul menu che valorizza i piatti del Sud Italia.
    Molta scenografia, ma nella sostanza mediocre, sia negli impiattamenti che nel contenuto del menù.
    Qualità del cibo... read more

    thumb 849danielef
    11/16/2019

      Ormai il mio ristorante preferito a Milano! Servizio super accogliente e premuroso, location terrona e piatti tradizionali e abbondanti. Che dire, ogni volta che ci torno mi sento a casa!... read more

    thumb alessandrad173
    11/14/2019